miércoles, 28 de septiembre de 2011

Presentació


Hola, em dic Sandra Marugan ,tinc 15 anys i estudio a l'Escola Pia de Calella. El que m'agrada més fer, amb diferència, és dibuixar, pintar... i tot relacionat amb l'art. Em voldria dedicar a alguna cosa relacionada amb disseny o il·lustració, per tal de dibuixar, però ven bé, encara no se el que vull, i porto anys intentant saber-ho.El que sé segur, esque faré el batxillerat artístic.
Jo sóc una persona molt tímida amb la gent que no conec, però amb les meves amigues sóc molt alegre i divertida. M'encanta la música, però per desgràcia no s'em dona gens bé.
Durant dos o tres anys vaig fer basquet. També vaig fer teatre, per que la meva familia sempre deia que ho faria bé, però amb la meva familia és diferent que davant de tanta gent que desconec. I als 5 anys vaig fer piscina durant 4 anys.Vaig fer durant 5 anys un curs de dibuix a belles arts de Calella.
Faré el batxillerat a l'euclides de pineda de mar, perque és l'escola que conec que tingui batxillerat artístic més aprop meu.
Espero no repetir curs, perque per mi seria perdre un any de la meva vida, tot i que 4rt em sembla bastant més difícil que 3er, però penso esforçarme al màxim.

El meu treball de recerca, tractara sobre la comèdia, ja que és una de les altres coses que m'agraden, i considero art.